VRAAG EEN OFFERTE AAN

Om een aangepaste offerte voor onze producten aan te vragen, kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen via: 0031 887463 488 of vul ons contactformulier in. Een vertegenwoordiger van TelecomSupplier zal binnen één werkdag contact met u opnemen.Wie zijn wij

TelecomSupplier bedient de Europese markt met IT & Telecom hardware vanuit Harderwijk in Nederland. Dankzij de samenwerking met toonaangevende leveranciers levert TelecomSupplier een belangrijke bijdrage aan de kantoorautomatisering van organisaties.

De afgelopen jaren leverden wij zowel aan grote als kleine bedrijven uit eigen voorraad. Naast snelle levering zijn ook service en klanttevredenheid een belangrijke strategische focus. Dit heeft ons tot een bekende leverancier gemaakt voor klanten in de zorg, financiële sector, commerciële dienstverlening, overheid en overheidsbedrijven.

Zoals gezegd leveren wij al onze producten uit eigen voorraad. Onze productadministratie is altijd realtime gekoppeld aan de actuele voorraad op de website. Zo ziet u altijd direct of het door u gewenste product beschikbaar is. Alle producten die direct leverbaar zijn, worden direct na het plaatsen van de bestelling verzonden. Hierdoor leveren we over het algemeen sneller dan onze concurrenten.

Omdat we veel waarde hechten aan snelheid, hebben we op ons hoofdkantoor in het midden van Nederland een groot magazijn waar we continu onze voorraad onderhouden en uitbreiden. We onderhouden nauw contact met leveranciers, zodat we altijd de nieuwste en meest innovatieve telecomproducten kunnen leveren. Dus of u nu op zoek bent naar VoIP-bureautelefoons, callcenter-headsets of vergaderoplossingen, wij leveren alles uit eigen voorraad.

Kies vandaag nog voor onze service en laat u verrassen door onze scherpe prijs en snelle levering.


Ons business model

Levering
Betaling
Bestellen
Garantie