Logitech Zone Wired UC USB headset Second Chance

Logitech Zone Wired UC USB headset Second Chance

Logitech Zone Wired Earbuds Microsoft Teams

Logitech Zone Wired Earbuds Microsoft Teams

Logitech Zone True Wireless

€ 299,00 € 247,11
De Logitech Zone True Wireless earbuds zetten een nieuwe standaard in de markt. Beide earbuds beschikken namelijk over drie microfoons die zorgen voor een uitstekende filtering van vrijwel alle achtergrondgeluiden. Zo ben jij altijd en overal te horen alsof je alleen in een afgesloten ruimte bent. Geniet bovendien van ongestoord werken dankzij de geïntegreerde actieve ruisonderdrukking (ANC). Verbind de oordopjes tegelijk met je computer én smartphone en stel ze eenvoudig in via de Logi Tune-app.
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
985-001082

Het aanbod in de markt van draadloze oordopjes is zeer groot. Maar Logitech legt de lat op het gebied van geluidskwaliteit wel heel erg hoog met de Logitech Zone True Wireless earbuds. Naast een uitstekende set van in totaal 6 microfoons geniet je namelijk van excellente audioprestaties bij het luisteren naar je gesprekspartner en het luisteren naar muziek. Zo ben je altijd perfect verbonden.

Kristalhelder geluid

In totaal beschikt de Logitech Zone True Wireless dus over zes microfoons; drie per earbud. De binnenste microfoon registreert alles wat je zegt via beengeleiding (bone conduction). De buitenste microfoons registreren alle overige geluiden van buitenaf. De slimme software zorgt vervolgens dat alle externe geluiden worden gefilterd, zodat alleen jij te horen bent voor je gesprekspartner. Zorg voor een professionele geluidskwaliteit. Overal.

Schakel ANC eenvoudig in én uit

Draagt jij je oordopjes ook het liefst de hele dag? Dan is Adaptive Hybrid Active Noise Cancelling ideaal. Schakel het bijvoorbeeld in om ongestoord te werken in een rumoerige omgeving. Ben je onderweg in de auto of wil je een gesprek voeren met een collega? Tik een keer op het oordopje en de ANC staat uit zodat je de geluiden om je heen gewoon kunt horen. Zo heb je maximale controle over de geluiden in jouw omgeving.

Gelijktijdig verbonden

Verbind de Logitech Zone True Wireless gelijktijdig met je smartphone en computer om altijd verbonden te zijn. Met de meegeleverde USB-A dongel zorg je voor een extra betrouwbare verbinding tussen de earbuds en je computer. Schakel eenvoudig tussen twee actieve geluidsbronnen en mis nooit meer een gesprek.

Batterijduur

Je laadt de earbuds eenvoudig op in de meegeleverde oplaadcase. Als de oordopjes volledig zijn opgeladen, kan je er in ieder geval 6 uur ongestoord mee bellen of 9 uur naar muziek luisteren. Schakel je ANC uit, dan verleng je dit met respectievelijk een half uur of zelfs 3 uur. Zijn je earbuds toch leeg, leg ze dan 5 minuten in de oplaadcase voor een uur extra spreektijd. De oplaadcase kan je draadloos opladen of met de meegeleverde USB-kabel.

Logitech Zone True Wireless specificaties

  • Premium audio met slimme ruisonderdrukking
  • Gesprekstijd van 6 uur met ANC of 6,5 uur zonder ANC
  • Draadloos en bedraad oplaadbare oplaadcase
  • Verbind gelijktijdig met twee apparaten
  • ANC eenvoudig in en uit te schakelen
  • Geschikt voor Teams, Zoom, Google Voice, Google Meet, Webex, GoTo-software en vele andere applicaties

Wat zit er in de doos

  • Logitech Zone True Wireless earbuds
  • Oplaadcase
  • USB-kabel
  • Documentatie
Meer informatie
Staat: Nieuw
Manufacturer Logitech
SKU 985-001082
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve log in of maak een account