Poly Studio P5

€ 134,31 € 111,00
Kies voor een camera met uitstekend beeld die weinig licht automatisch compenseert. Dankzij de geïntegreerde microfoon ben je naast uitstekend zichtbaar, ook duidelijk hoorbaar. Het compacte design zorgt dat je hem makkelijk meeneemt, zodat je overal kunt genieten van de uitstekende beeldkwaliteit van de Poly Studio P5. Heb je ook een draadloze headset of speakerphone van Poly? Plug je USB-dongle achter in de camera en geniet van de eenvoud van plug en play.
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
2200-87070-001
EAN/UPC:
0610807900634

De kleine en robuuste Poly Studio P5 heeft alles wat je van een professionele webcam verwacht. Heldere beeldkwaliteit, een compact formaat en een handige app om al je Poly apparaten mee te beheren (Poly Lens). Daarnaast is deze webcam óók nog eens eenvoudig te combineren met je draadloze Poly headset of speakerphone. Zo kies je voor veel gebruiksgemak en geef je jouw gesprekspartner de beste beleving bij elk gesprek.

Veel ingebouwde camera’s hebben moeite met te veel of juist te weinig licht. De Poly P5 is ontworpen om dit automatisch te corrigeren. Zo ben jij altijd duidelijk en goed belicht in beeld. Dankzij de 1080p camera en 4x optische zoom, ligt de focus altijd op jou. Dat is handig bij belangrijke gesprekken.

Poly Studio P5: Altijd uitstekend hoorbaar

Het bereik van de geïntegreerde microfoon is duidelijk gefocust en onderdrukt storende achtergrondgeluiden automatisch. Dit zorgt voor prettige gesprekken waarbij niemand afgeleid wordt door blaffende honden, huilende baby’s of klussende buren. Wil je de allerbeste ervaring? Gebruik de Poly Studio P5 dan in combinatie met een headset of speakerphone van Poly.

Webcam met geïntegreerde USB-poort

Aan de achterkant van de Poly Studio P5 zit een afneembaar klepje waar je eenvoudig de USB-dongle van je headset of speakerphone insteekt. Zo werken camera, speakers en microfoon optimaal met elkaar samen.

Poly Studio P5 specificaties

  • 1080p camera met 4x optische zoom
  • Directionele microfoon
  • Geïntegreerde privacy shutter
  • Automatische belichting in te lichte én te donkere situaties
  • Geschikt voor montage op een tripod
  • Voorzien van USB-poort voor de dongle van Poly headsets en speakerphones

Wat zit er in de doos

  • Poly Studio P5 webcam
  • Verwijderbare monitorclip
  • Installatieblad
Meer informatie
Staat: Nieuw
EAN/UPC: 0610807900634
Manufacturer Poly
SKU 2200-87070-001
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve log in of maak een account